Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Resultat av krigen er avgjørende for Vestbredden

l og med 31. juli 2006 ble ikke Porten til Midtøsten oppdatert på grunn av ferieavvikling. ISRAELSK POLITIKK: Resultat av krigen er avgjørende for Vestbredden Israels regjering får full oppslutning på hjemmebane i sin krigføring mot Hizbollah i Libanon og Hamas på Gaza-stripen. Kadima-politiker og professor i psykologi, Shlomo Breznitz, gir en enkel forklaring. – Vi har trukket oss ut både av Libanon og Gaza-stripen. Folk føler vi har gjort vår del. Det er ikke rettferdig at dette blir utnyttet, sier Breznitz til Ha’aretz. Israel har gått til omfattende militæraksjoner etter at Hamas (25. juni) og Hizbollah (12. juli) gjennomførte uprovoserte angrep inn på israelsk territorium. Statsminister Ehud Olmert har sagt "nok er nok", og har nesten hele det israelske folket i ryggen. Samtidig blir resultatet av krigføringen avgjørende for fremtiden på Vestbredden. Israels regjering, som ledes av Kadima-partiet, har planer om en ensidig tilbaketrekning fra store deler av Vestbredden. – Etter tilbaketrekninger endrer spillereglene seg. Dersom ikke operasjonene [som pågår nå] blir vellykket, vil det bli veldig vanskelig, om ikke umulig, å få israelerne med på å gamble med en ny ensidig tilbaketrekning på Vestbredden, sier Breznitz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart