Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nytt samarbeidsinitiativ mellom Ap og Kadima

Knesset-representanter fra Kadima og Arbeiderpartiet diskuterte tirsdag mulighetene for et langsiktig, parlamentarisk samarbeid, skriver Jerusalem Post. Etter krigen mot Hizbollah har det ellers kommet signaler om at regjeringssamarbeidet mellom de to største koalisjonspartiene slår sprekker. Ap-leder Amir Peretz skal være motstander av de nye planene, som han ser som en trussel mot sin lederstilling i partiet. Ze’ev Shor, som er en mektig mann i Arbeiderpartiet, er en pådriver for initiativet. – Jeg ser ingen dramatiske forskjeller mellom Kadima og Ap når det gjelder diplomati, sikkerhet og sosioøkonomiske saker. Vi ønsker alle fred og sikkerhet, sier Shor. – Dersom vi ikke slår oss sammen vil Benajmin Netanyahu og Avigdor Lieberman lede landet, legger han til. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart