Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dom i Haim Ramon-saken faller i dag

Tidligere justisminister Haim Ramon vil få sin videre karriere avklart i dag. Dersom han blir funnet skyldig i seksuell trakkasering av en ung kvinnelig soldat vil han være ferdig i israelsk politikk – i hvert fall på kort sikt. Dersom han blir erklært uskyldig står veien tilbake til regjeringsbordet åpen. Statsminister Ehud Olmert vil ønske en av hans viktigste politiske samarbeidspartnere velkommen tilbake. Avgjørelsen faller i en domstol i Tel Aviv onsdag ettermiddag. Det er ventet at dommen vil sette i gang en kjedereaksjon av utskiftninger i koalisjonsregjeringen, sier kilder i Kadima. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart