Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Slutter om lojalitetsed kun vedtas for ikke-jøder

Justisminister Yaakov Neeman har erklært at han vil forlate regjeringen dersom ikke Knesset vedtar at alle nye statsborgere, også jøder, må erklære lojalitet til Israel som en jødisk og demokratisk stat. Det er dette statsminister Benjamin Netanyahu nå går inn for, men et forslag om slik lovendring kan få problemer med å få flertall i Knesset. Ifølge en opptelling som Ha’aretz har gjort, er det kun 56 av 120 Knesset-medlemmer som støtter dette. Partiet United Torah Judaism sier de kommer til å avvise forslaget fordi jøder har et religiøst forbud mot å avlegge noen slags form for ed. Også Shas kan komme til å stemme imot av samme grunn. Israel Beiteinu, som kjempet fram det opprinnelige lovforslaget, kan også bli lunkne til det siste forslaget, fordi noen politikere med bakgrunn fra Sovjetunionen mener det diskriminerer mellom jøder som er født i Israel og jøder som immigrerer til Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart