Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Showet må fortsette, men oppvigleri må stanse

Israel Beiteinu og partileder Avigdor Lieberman vil arbeide for å stanse statlig finansiering av skuespillere og artister som vil boikotte det nye kultursenteret i Ariel. Dersom partiet får det som de vil, kan statlig støtte til utenlandsreiser og oppdrag i statlige arrangementer bli trukket tilbake. – Disse artistene har ytringsfrihet, men ikke på bekostning av skattebetalernes penger, sier Lieberman. – De som kaller Israel en apartheid-stat kan ikke samtidig tjene på staten, legger han til. I september skrev en gruppe skuespillere under på en oppfordring til boikott av kultursenteret i Ariel, en av de største israelske bosetningsblokkene på Vestbredden. – Teaterfigurene som undertegnet boikottoppropet representerer en liten ekstrem yttergruppe i det israelske samfunnet, og det er ikke noen grunn til å finansiere deres oppvigleri mot staten, sier Lieberman. – Alle har lov til å kritisere regjeringens politikk, men de kan ikke handle mot den, eller dra regjeringens eller Knessets legitimitet i tvil, som ble demokratisk valgt, og på samme tid be om statlig finansiering, forklarer utenriksministeren. – Showet må fortsette, men oppvigleri må stanse, understreker han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart