Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Begynnelsen på slutten for regjeringen

Shas-partiet gjorde onsdag kjent at deres Knesset-medlemmer kommer til å stemme imot et lovforslag om å godkjenne alle konverteringer til jødedommen gjennomført i IDF-tjeneste, uavhengig av godkjenning fra sjefsrabbinatet i Israel. Dette ble bestemt under et møte mellom partiledelsen og deres åndelige leder rabbiner Ovadia Yosef. Knesset-medlem Yitzhak Vaknin (Shas) mener det vil være "begynnelsen på slutten av Netanyahu-regjeringen" dersom forslaget blir vedtatt. Det er Israel Beiteinu som kjemper mest for lovforslaget innad i regjeringen. Shas argumenterer mot forslaget ved å hevde at loven vil skape et separat konverteringssystem som vil gjøre soldatene til "annenrangskonvertitter." – Israel Beiteinus forsøk på å omgjøre IDF-soldatene til et redskap brukt til å tjene sine egne politiske behov er et kynisk forsøk som vitner om billig politikk, hevder partiet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart