Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Ap på vei ut av regjeringen

Kilder som arbeider tett med statsminister Benjamin Netanyahu og enkelte sentrale ministre mener Arbeiderpartiet kan være på vei ut av regjeringen. Til Yedioth Aharonoth sier en av kildene at det neste valget trolig vil bli holdt i begynnelsen av 2012. Andre sier statsministeren er svært lei av misnøyen innad i Arbeiderpartiet, og tror partiet vil trekke seg innen mars eller april. Muligens vil Netanyahu vurdere å invitere med National Union i koalisjonen og bevare flertallet i Knesset med én stemmes overvekt.
Mandag kritiserte velferdsminister og Ap-medlem Isaac Herzog åpent partileder og forsvarsminister Ehud Barak.
– Jeg sa til Barak at vi trenger å kjempe for fattigdomsspørsmålet i regjeringen og trekke oss på grunn av det […] Vi er i en prosess der vi er i ferd med å hoppe av regjeringen […] Barak har mesteparten av ansvaret for partiets tilstand, sa han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart