Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ledervalg i Likud 31. januar

Illustrasjonsfoto: Reklameplakat for Likud fra Knesset-valget i 2009. Benjamin Netanyahu er det beste valget for økonomi og sikkerhet, står det på hebraisk. Foto: Wikipedia
Benjamin Netanyahu framskynder ledervalget i Likud for å stadfeste sin sterke stilling i partiet.

Ifølge Yedioth Aharonoth tenker Netanyahu på det neste Knesset-valget som senest kommer innen to år. Før den tid ønsker han å stadfeste sin posisjon i partiet. Likuds partiregler sier at et partiledervalg skal avholdes minst seks måneder før et slikt nasjonalt valg.

Håper «å knuse alle»
– Ved å flytte fram valget sier han faktisk at han ikke frykter parlamentsvalg, mens opposisjonsleder Tzipi Livni utsetter Kadima-votering og ønsker å unngå Knesset-valg. Han ønsker å knuse alle og avholde ledervalg før parlamentsvalget, forklarer en Likud-kilde til avisen.

Visestatsminister Silvan Shalom og andre som ønsker å stille som utfordere i Likud-valget vil nå få en vanskelig oppgave med å samle tilstrekkelig støtte de neste ukene. Netanyahu er på en politisk bølgetopp, og det skal mye til for å kunne felle ham som partileder.

Visestatsminister Silvan Shalom sier han vil gå rettens vei for å protestere mot det tidlige ledervalget. Shalom har tidligere offentliggjort at han ønsker å stille som kandidat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart