Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Kast Shas ut av regjeringen

Yair Lapid (Foto: Wikipedia)
Yair Lapid (Foto: Wikipedia)
Grunnlegger av Yesh Atid-partiet, Yair Lapid, oppfordrer statsminister Benjamin Netanyahu til å kvitte seg med Shas-partiet i regjeringen.

Den ferske politikeren og Yesh Atid-leder Yair Lapid samlet en stor folkemengde torsdag, og talte om sine visjoner for israelsk politikk. Han sendte også en del politiske spark i retning statsminister Benjamin Netanyahu og hans regjering.

Ifølge Lapid har koalisjonsregjeringen ingen ideologisk agenda, utenom å tjene sin egen politiske overlevelse. Han kritiserte også Netanyahu for å ha latt Shas-leder Eli Yishai få ansvaret for å endre Tal-loven, som gir ultra-ortodokse bibelskolestudenter fritak fra militærtjenesten. Dette, mener den tidligere fjernsynspersonligheten, «er useriøst».

Derfor oppfordret han statsministeren til å sparke Shas-partiet fra regjeringen, for å få på plass et godt alternativ til Tal-loven som fordeler den militære byrden mellom alle sektorer i det jødisk-israelske samfunnet.

Bryter med Kadima
Flere hundre Kadima-medlemmer har de siste dagene meldt seg ut av partiet, etter at leder Shaul Mofaz førte dem inn i Netanyahu-regjeringen, avslører Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart