Yair Shamir går inn i Israel Beiteinu

Yair Shamir, sønn av tidligere statsminister Yitzhak Shamir, går inn i politikken, etter karriere som pilot og leder av El Al og Israel Aerospace Industries. Avigdor Lieberman har fått et nytt partimedlem.

– For min far var veien viktigere enn partiet, og hans vei var frihet for individet, helhet i folket og landet, og innvandring, sier Shamir i et intervju med Yedioth Aharonoth.

– Min far ville gått sammen med dem som har slike varer, og jeg er sikker på at han ville vurdert Israel Beiteinu, fortsetter sønn til Israels syvende statsminister. Yitzhak Shamir døde i sommer, 96 år gammel.

Yair Shamir har gjort karriere i det israelske luftforsvaret som pilot. Han fikk oberstgrad før han gikk over i sivil tjeneste i El Al og Israel Aerospace Industries. I begge selskaper har han vært styreleder. Den senere tid har han jobbet i et investeringsselskap.

En talsmann for Israel Beiteinu sier Shamirs engasjement viser at partiet «ligger nærmest de overordnede prinsipper om bosetning, innvandring og forsvar av hjemlandet». Israel Beiteinu er partiet til utenriksminister Avigdor Lieberman.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart