Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Yair Shamir går inn i Israel Beiteinu

Yair Shamir, sønn av tidligere statsminister Yitzhak Shamir, går inn i politikken, etter karriere som pilot og leder av El Al og Israel Aerospace Industries. Avigdor Lieberman har fått et nytt partimedlem.

– For min far var veien viktigere enn partiet, og hans vei var frihet for individet, helhet i folket og landet, og innvandring, sier Shamir i et intervju med Yedioth Aharonoth.

– Min far ville gått sammen med dem som har slike varer, og jeg er sikker på at han ville vurdert Israel Beiteinu, fortsetter sønn til Israels syvende statsminister. Yitzhak Shamir døde i sommer, 96 år gammel.

Yair Shamir har gjort karriere i det israelske luftforsvaret som pilot. Han fikk oberstgrad før han gikk over i sivil tjeneste i El Al og Israel Aerospace Industries. I begge selskaper har han vært styreleder. Den senere tid har han jobbet i et investeringsselskap.

En talsmann for Israel Beiteinu sier Shamirs engasjement viser at partiet «ligger nærmest de overordnede prinsipper om bosetning, innvandring og forsvar av hjemlandet». Israel Beiteinu er partiet til utenriksminister Avigdor Lieberman.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart