Yair Lapid (Foto: Wikipedia)
Yair Lapid (Foto: Wikipedia)

Lapids nummer to er rabbiner

Den moderne-ortodokse rabbineren Shai Piron får trolig andreplassen på Yesh Atids partiliste til Knesset-valget i januar. Paritleder Yair Lapid (bildet) har også sikret seg tidligere Shin Bet-sjef Yaakov Peri.

Shai Piron er blant annet grunnlegger av den jødiske bibelskolen Hesder Petah Tikva og organisasjonen Tzohar. Han tilhører den jødiske retningen «moderne-ortodoks«, som arbeider for å forene jødiske og moderne, sekulære verdier. Bibelskolen og organisasjonen han har vært med å bygge, er grunnlagt på de samme prinsippene.

Partileder Yair Lapid har sagt at han vil offentliggjøre partilisten til Knesset-valget i løpet av de nærmeste dagene, melder Times of Israel. Det er knyttet spenning til om tidligere Kadima-leder Tzipi Livni blir å finne på denne listen, siden de to har drøftet muligheten for å gå til valg sammen de siste dagene.

Forrige uke ble det klart at tidligere Shin Bet-sjef Yaakov Peri også har blitt medlem i Yesh Atid. Peri vil få en sentral posisjon som partiets sikkerhetsekspert.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart