Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lapids nummer to er rabbiner

Yair Lapid (Foto: Wikipedia)
Yair Lapid (Foto: Wikipedia)
Den moderne-ortodokse rabbineren Shai Piron får trolig andreplassen på Yesh Atids partiliste til Knesset-valget i januar. Paritleder Yair Lapid (bildet) har også sikret seg tidligere Shin Bet-sjef Yaakov Peri.

Shai Piron er blant annet grunnlegger av den jødiske bibelskolen Hesder Petah Tikva og organisasjonen Tzohar. Han tilhører den jødiske retningen «moderne-ortodoks«, som arbeider for å forene jødiske og moderne, sekulære verdier. Bibelskolen og organisasjonen han har vært med å bygge, er grunnlagt på de samme prinsippene.

Partileder Yair Lapid har sagt at han vil offentliggjøre partilisten til Knesset-valget i løpet av de nærmeste dagene, melder Times of Israel. Det er knyttet spenning til om tidligere Kadima-leder Tzipi Livni blir å finne på denne listen, siden de to har drøftet muligheten for å gå til valg sammen de siste dagene.

Forrige uke ble det klart at tidligere Shin Bet-sjef Yaakov Peri også har blitt medlem i Yesh Atid. Peri vil få en sentral posisjon som partiets sikkerhetsekspert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart