Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Rubio besøker Israel denne uken

Senator for Florida, Marco Rubio. (Foto: Gage Skidmore, flickr.com)
Senator for Florida, Marco Rubio. (Foto: Gage Skidmore, flickr.com)
En av de yngre "favorittene" i Det republikanske parti, senator Marco Rubio, besøker statsminister Benjamin Netanyahu i Jerusalem onsdag.

Representanten fra Florida besøker mandag og tirsdag de jordanske myndighetene i Amman, før han tar turen til Israel og Jerusalem, opplyser Jerusalem Post. Reisen kommer en måned etter at Marco Rubios trolig fremste motkandidat i kampen om å bli republikanernes presidentkandidat om fire år, senator Rand Paul, besøkte de samme stedene.

Paul er høyresiden i partiet og Tea Party-bevegelsens store håp om fire år, mens Rubio med sin cubanske bakgrunn representerer «det nye», moderate republikanske partiet. Nominasjonskampen hos republikanerne kommer også til å bli en intern kamp om partiets sjel og retning, som disse to er eksempler på.

På sine hjemmesider før avreisen til Midtøsten, skrev Rubio om USAs forhold til Israel:

– USAs vennskap med Israel er virkelig noe helt spesielt. Vi må fortsette å gjøre alt vi kan for å støtte dette fyrtårnet for demokrati, religionsfrihet og fritt næringsliv i hjertet av en ustabil region.

– De siste årene har jeg tatt et skritt fra ikke bare å støtte Israel, men jeg har begynt å elske det Israel er og det Israel står for, sa Rubio under en tale i november. Les MIFFs referat og se video av talen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart