Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

– Israel kan oppnå energiuavhengighet

Formann og konsernsjef i Continental Resources, Harold Hamm. (Foto: Becky McCray, flickr.com)
Formann og konsernsjef i Continental Resources, Harold Hamm. (Foto: Becky McCray, flickr.com)
Det er fullt mulig for Israel å gå fra energikrise til å bevege seg mot energiuavhengighet slik USA har gjort, argumenterer Harold Hamm, formann i Continental Resources.

Det enorme behovet USA har for energi vil om bare få år bli dekket, som følge av de nye skifergassboringene over enorme områder sentralt i landet. Mange eksperter tror dette vil hjelpe amerikanerne med å ikke måtte vike fra sine høyeste interesser i utenrikspolitikken, fordi de ikke lenger vil være avhengige av oljen fra OPEC-land.

Israel har også funnet store mengder olje og gass utenfor Middelhavskysten. Et av de største gassfunnene de siste tiårene på verdensbasis er feltet Leviathan. Den amerikanske multimilliardæren og konsernsjefen for Continental Resources, Harold Hamm – USAs 30. rikeste mann – er svært optimistisk på vegne av Israel.

– Dette vil føre dem på god vei mot der de ønsker å være (energiuavhengig). Jeg er mentalt optimistisk. Når vi ser tilbake trodde vi i USA at vi var i varig nedgang i oljeutvinningen. Nå har vi funnet ut at det er vi sannelig ikke, forklarer han i et intervju med Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart