Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skilsmisse for Likud og Israel Beiteinu

Statsminister Benjamin Netanyahu (f.v.) og Israel Beiteinu-leder Avigdor Lieberman. (Foto: Avigdor Lieberman, Facebook.com)
Manglende støtte fra Avigdor Lieberman (t.h.) gjorde at Benjamin Netanyahu (t.v.) ikke klarte å danne en ny regjering. (Foto: Facebook)
Likud og Israel Beiteinu gikk til valg på en felles liste. Alt tyder på at partiene fremover kommer til å operere som to selvstendige partigrupper i Knesset.

Likud og Israel Beiteinu skiller lag som en felles partiliste i Knesset, kunne tv-stasjonen Kanal 10 melde søndag. Dette var forsåvidt avtalen mellom partilederne Avigdor Lieberman og Benjamin Netanyahu ved inngåelsen av samarbeidet i høst. Det skulle være et valglistesamarbeid, og ikke nødvendigvis bli langvarig.

Valglistesamarbeidet ble aldri den suksess som partienes innleide strateger hadde lovet. I de mest optimistiske stunder ble de spådd opp imot 50 Knesset-representanter, men endte på kun 31. Dette var en klar nedgang fra partienes 42 representanter i det forrige Knesset.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart