Israels utenriksminister Avigdor Lieberman (Foto. GPO)
Israels utenriksminister Avigdor Lieberman (Foto. GPO)

Lieberman tatt i ed som utenriksminister

Nå som han er kvitt korrupsjonsanklagene har Israel Beiteinu-leder Avigdor Lieberman blitt tatt i ed som utenriksminister igjen.

– Jeg savnet ham i regjeringen. Det er mye arbeid som er på gang nå, mange utfordringer og prøvelser. Det er viktig for oss å arbeide sammen, sa statsminister Benjamin Netanyahu etter at edsavsigelsen var gjennomført i Knesset i går.

I fjor på denne tiden måtte Avigdor Lieberman trekke seg som utenriksminister rett før februarvalget, som følge av at han ble siktet for korrupsjonsliknende forhold. Men i forrige uke bestemte retten at det ikke fantes noe grunnlag for å hevde at Lieberman var skyldig i korrupsjon, selv om de også påpekte en del i dommen som var kritikkverdig.

62 mot 17 Knesset-representanter i en litt over halvfull nasjonalforsamling, skriver Jerusalem Post, stemte for å gjeninnsette Lieberman som Israels utenriksminister igjen. Netanyahu har fram til nå tatt hånd om utenriksministeroppgavene, med sikte på at Lieberman skulle få jobben tilbake om han ble frikjent.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart