Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Peres gir sin støtte til likekjønnet ekteskap

Israels president Shimon Peres (f.v.) og sin mexicanske kollega Enrique Peña Nieto, under statsbesøket i Mexico i helgen. (Foto: Presidencia de la República Mexicana, flickr.com)
Israels president Shimon Peres (f.v.) og sin mexicanske kollega Enrique Peña Nieto, under statsbesøket i Mexico i helgen. (Foto: Presidencia de la República Mexicana, flickr.com)
Under et statsbesøk i Mexico ga president Shimon Peres sin tilslutning til at likekjønnede må få like rettigheter til å gifte seg, akkurat som heterofile.

Erklæringen fra president Shimon Peres kom da han ble intervjuet av Yedioth Aharonoth mens han fortsatt var i Mexico.

– En person som er homofil er også et menneske og har rettigheter. Vi har ingen makt til å ta fra dem deres rettigheter. Vi kan ikke ta bort noen rettigheter bare fordi de er annerledes. Vi kan ikke ta fra noen retten til å puste, retten til å spise eller retten til å starte en familie. Vi må tillate alle å leve på en måte som er naturlig for dem, sa han.

Hatnua og deres partileder, justisminister Tzipi Livni, arbeider for øyeblikket med et nytt lovforslag, som skal gi likekjønnede par muligheten til å inngå en form for borgerlig ekteskap. Et annet regjeringsparti, Yesh Atid, fikk søndag gjennomslag i Knesset for en lov som gir likekjønnede foreldrepar like skattemessige rettigheter som heterofile foreldrepar.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart