Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Den kvinnelige muslimen som vil representere Jødisk Hjem

Anett Haskia og sønnen som tjenestegjør i IDF. (Foto: Privat/ Facebook)
Den muslimske kvinnen Anett Haskia driver valgkamp for å stille til valg for Bayit Yehudi, det nasjonalreligiøse jødiske partiet på høyresiden. - Jeg representerer det tause flertallet arabere som støtter Israel, sier Haskia.

14. januar er det valg i Bayit Yehudi som avgjør plassene på partiets Knesset-liste. Partileder Naftali Bennett er allerede sikret listetoppen.

En av listekandidatene er den muslimske kvinnen Anett Haskia (45).

– Det er ikke noe nytt [at israelske muslimer støtter Israel]. Problemet er at den israelske venstresiden og radikale venstreorienterte organisasjoner støtter arabiske Knesset-representanter som Haneen Zoabi – folk som ikke representerer flertallet av arabiske arabere, sier Haskia til bloggeren Shai Reef som skriver i Times of Israel. Radikale islamister har presset arabiske statsborgere i Israel til å tie stille om sitt vennskap til Israel.

– Jeg representerer det tause flertallet, de 80 prosent av israelske arabere som støtter Israel og vil kjempe for å forsvare det, sier Haskia. Hennes måte å forsvare Israel på, er å sende sin sønn til vernepliktstjeneste i de israelske forsvarsstyrkene og engasjere seg politisk i Bayit Yehudi, partiet i Knesset som sterkest støtter bosetterne og går imot opprettelse av en palestinsk stat. Den yngste sønnen til Haskia deltok i Gaza-krigen sommeren 2014, ifølge Haskias Facebook-side.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart