Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kahlon: – Muligheter for betydelig endring i regionen

Moshe Kahlon. (Foto: Kahlons Facebook-side)
Moshe Kahlon. (Foto: Kahlons Facebook-side)
Finansminister Moshe Kahlon ser store diplomatiske muligheter i regionen, og ber Zionist Union og Isaac Herzog bli med i regjeringen.

Finansminister Moshe Kahlon har ikke gitt opp å få med Zionist Union i regjeringen, melder Ha’aretz.

– Ikke gå glipp av den historiske muligheten som er skapt. Du deltar ikke i en fredsprosess og skaper ikke endring i opposisjonen, sa Kahlon med adresse til partileder Isaac Herzog under et møte i Netanya onsdag.

– Ryktene og snakket om en betydelig diplomatisk prosess i vår region er basert på mye mer enn bare hint i avisene. Det er mulighet for en betydelig endring på retningen på et regionalt nivå, la Kahlon til. Han ville ikke gå i detaljer, men nevnte mulighetene for å få til «en regional konferanse hvor alle de interesserte partene i regionen vil være representert».

Dersom statsminister Benjamin Netanyahu velger å gjøre diplomatiske framstøt som blir avvist av hans mest høyreorienterte koalisjonsmedlemmer, trenger han støtte fra Zionist Union for å bevare flertallet i Knesset.

Torsdag kunne Ha’aretz melde at forsøkene på å få med Zionist Union i regjeringen er gjenopptatt. Arbeidet blir særlig rettet mot Tzipi Livni, som inntil nå har vært motstander av å gå med i regjeringen.

Motstanden blant Zionist Unions Knesset-medlemmer mot å gå med i regjeringen skal være redusert de siste ukene.

– Hadde jeg kjent til hva Herzog og Netanyahu hadde kommet frem til, som Herzog fortalte da forhandlingene ble avbrutt, ville jeg ikke gått ut offentlig mot regjeringsdeltakelse slik jeg gjorde, men jeg ville vært den første til å gå inn i regjeringen, sier en anonym Knesset-representant i Zionist Union.

Offisielt avviser partiet at det er aktuelt å gå inn i regjeringen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart