Peter Beck og Conrad Myrland i direktesending 20. januar 2022.

Peter Beck om israelsk politikk og sikkerhetssituasjonen

Se direktesending med tidligere Aftenposten-journalist Peter Beck.

Hvordan kan ytre høyre og ytre venstre, nasjonalreligiøse jøder og islamister sitte sammen i Israels regjering? Sikrer Netanyahu seg en avtale hvor han unngår fengselsstraff for korrupsjon? I mai 2021, under krigen mot Hamas, brøt det også ut opptøyer i flere israelske byer. Hva skjer nå? Israel får fred med stadig flere arabiske og muslimske land. Hvilket blir det neste? Og blir det krig mot Iran? Og kan Israel reparere forholdet til Tyrkia?

Disse og andre spørsmål får du svar på i direktesendingen med journalist Peter Beck fra 20. januar 2022.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart