Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Enighet om ny kriseregjering i Israel

Opposisjonsleder Benny Gantz (t.v.) blir med i regjeringen til Benjamin Netanyahu. Dette bildet er fra en annen anledning 27. juli 2020. (Foto: Flash90)
- Sender en beskjed til Israels fiender om at vi står samlet som nasjon, sier israelske politikere.

Statsminister Benjamin Netanyahu kunngjorde onsdag 11. oktober en utvidelse av regjeringen. Opposisjonsleder og tidligere forsvarsminister Benny Gantz flere andre medlemmer av partiet Nasjonal Enhet trer inn i det som blir en bredere samlingsregjering mens krigen pågår.

I en felles uttalelse sier Netanyahu og Gantz at det skal opprettes et krigskabinett, som skal håndtere krigen. Både Netanyahu og Gantz skal sitte i krigskabinettet. Det skal også Gantz partikollega Gadi Eisenkot. Begge er tidligere øverstkommanderende i det israelske forsvaret.

– I en tid som dette må vi forene våre krefter, gi støtte til våre soldater og jobbe sammen for en fullstendig seier for staten Israel over sine fiender, sier økonomiminister Nir Barkat om den nye kriseregjeringen.

Det holdes også av en plass i krigskabinettet til opposisjonsleder, Yair Lapid, hvis han ønsker å bli en del av regjeringen. Avigdor Lieberman, en annen opposisjonspolitiker, sier han er villig til å bli med i regjeringen, hvis den forplikter seg «til en total utslettelse av Hamas«.

– Våre fiender ser at vi forener kreftene og da forstår de at de ikke kan slå oss. Hele det israelske folket er samlet og med Guds hjelp vil vi vinne, sier Aryeh Deri, leder for det ultraortodokse partiet Shas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart