18 unge drept i diskokø

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israel våknet i dag til det høyeste tapstall siden Intifadaen begynte sist sommer. Utenfor en nattklubb i sørenden av Tel-Avivs strandpromenade, blandet en palestinsk selvmordsterrorist seg med ungdommen som stod og ventet på å komme inn. Nattklubben er et populært sted for unge, nye russiske immigranter. 18 ungdommer døde og minst 115 ble skadet av bomben. Tilstanden for tolv av dem er alvorlig, skriver nettavisen Ha’aretz.
Den israelske regjeringen vurderer å ende våpenhvilen etter at 18 personer ble drept i et bombeattentat i Tel Aviv fredag.
Israelske militærtjenestemenn opplyste til CNN at hæren har gitt ordre om å øyeblikkelig sperre av Vestbredden og Gaza, og har bedt alle palestinske arbeidere med jobbtillatelse til å jobbe i Israel om å reise hjem med en gang.
Den militante organisasjonen Islamsk hellig krig sier den står bak attentatet, det mest dødbringende på fem år. Gruppen påtok seg skylden i en uttalelse til TV i Abu Dhabi.
Islamsk hellig krig truet i sin TV-kunngjøring med at fem andre selvmordsattentatmenn er klare til aksjon. Også bevegelsen Hamas sier den sto bak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart