18 unge drept i diskokø

Israel våknet i dag til det høyeste tapstall siden Intifadaen begynte sist sommer. Utenfor en nattklubb i sørenden av Tel-Avivs strandpromenade, blandet en palestinsk selvmordsterrorist seg med ungdommen som stod og ventet på å komme inn. Nattklubben er et populært sted for unge, nye russiske immigranter. 18 ungdommer døde og minst 115 ble skadet av bomben. Tilstanden for tolv av dem er alvorlig, skriver nettavisen Ha’aretz.
Den israelske regjeringen vurderer å ende våpenhvilen etter at 18 personer ble drept i et bombeattentat i Tel Aviv fredag.
Israelske militærtjenestemenn opplyste til CNN at hæren har gitt ordre om å øyeblikkelig sperre av Vestbredden og Gaza, og har bedt alle palestinske arbeidere med jobbtillatelse til å jobbe i Israel om å reise hjem med en gang.
Den militante organisasjonen Islamsk hellig krig sier den står bak attentatet, det mest dødbringende på fem år. Gruppen påtok seg skylden i en uttalelse til TV i Abu Dhabi.
Islamsk hellig krig truet i sin TV-kunngjøring med at fem andre selvmordsattentatmenn er klare til aksjon. Også bevegelsen Hamas sier den sto bak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart