Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Opplev fugler i Israel

Israel er fugleelskeres Mekka, særlig under trekket da et stort antall fugler flyr over Israel på vei mellom sommer- og vinterområdene sine.

Israels Kibbutzhotell-kjeder og Naturvernforbundet (SPNI) har gått sammen for å kunne tilby en spesiell pakke hvor man kan oppleve fuglelivet i Israel på egenhånd. Opplegget inkluderer en leiebil, 7 overnattinger på Israel Kibbutz-gjestehus, en guidebok om fuglelivet og seks gratis inngangsbilletter til Israels fuglereservater rundt om i landet.

Denne ”fly- og kjør-pakken” tillater at man reiser i eget tempo. Samtidig blir hver dag et ekte eventyr for fugle- og naturelskere. Programmene dekker fugletrekk om høsten i Israel (september til november), vinter (desember til februar) og vår (mars til mai).

En del av inntekt fra programmet blir gitt i gave til fuglvern-arbeid i Israel.

For mer informasjon: khc_rsv@kibbutz.co.il

Fanget falk satt fri!
Et samarbeidsløft mellom det israelske Naturvernforbundets fuglesenter og Palestine Wildlife Senter har klart å redde flere rødfalker som var fanget ulovlig og holdt fanget i det palestinske området. Fuglene ble fraktet til den Bibelske Zoologiske Hagen i Jerusalem til behandling og rehabilitering. Da de hadde fått tilbake kreftene, ble de tatt tilbake til den palestinske organisasjonen for å bli sluppet fri i et område i ørkenen i Judea i det palestinske selvstyreområdet. Dan Alon, direktør for Fuglesenteret, sier at vellykket samarbeid mellom israelere og palestinere, spesielt i fugleprosjekter, har foregått over tid og til stadighet viser seg å være viktig og velykket. ”Vi håper på at våre relasjoner med palestinere vil kunne bli utbygget og overskygge all politisk uenighet.”

Oversatt fra nyhetsoppdatering fra det israelske Naturvernforbundet (Society for protection of nature) av Hanne Paltiel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart