Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Positive økonomi-tall

Etter at palestinerne startet sin krig mot Israel i slutten av september 2000, har den israelske økonomien vært i krise. Først og fremst falt turismen meget sterkt, noe som rammet både hotellbransjen og en rekke andre næringer hardt. I tillegg ble Israel rammet av den generelle nedgangen innenfor databransjen, hvor Israel er et av verdens ledende land.

Men i den senere tid har det kommet en del tall som tyder på at den negative utviklingen kanskje kan være i ferd med å snu seg noe. De 11 første månedene av dette året har importen økt med 4 %. Eksporten har økt med hele 6,9 %. Det forteller om økt aktivitet på en del felter. Dessuten reduserer det Israels handelsunderskudd med resten av verden, et underskudd som er altfor stort.

Det meldes også om at skatteinntektene har vært høyere enn ventet. Inntektsskatten i november økte med 4 %, mens merverdiavgiften økte med 5 % på grunn av økt forbruk. Det reduserer underskuddet på statsbudsjettet, noe som også er høyst påkrevet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart