Israel er en suksess

Jerusalem Post markerte Israels 56-årsdag med å utrope landet til en suksesshistorie i sin lederartikkel.
– Vi har det høyeste antallet nystartede high-tech bedrifter per innbygger i verden. Relativt sett har vi det høyeste antallet av universitetsutdannede i verden. Vi har den fjerde største militære luftstyrken i verden, etter USA, Russland og Kina, skryter den høyreorienterte avisen i lederartikkelen.
– Vår største suksess, er ikke materiell men moralsk. Våre fiender er oppslukt av hat til oss. De har angrepet oss med et barbari som, dersom man kaller det krig, gir et feil bilde av en offensiv som nesten bare består av krigsforbrytelser.
På tross av dette har vi ikke kastet våre demokratiske verdier ut av vinduet i sikkerhetens navn. Dette kommer tydelig frem både i den grundige juridiske revisjonen av vår sikkerhetspolitikk og i den frihet arabiske Knesset-medlemmer får til å bakvaske sitt land og ta side med fienden. Det mest dramatiske av alt, er at vi har ofret våre egne soldaters liv for å minimere tap av palestinske sivile liv, på en måte som få, om ingen, demokratier ville ha gjort i liknende forhold, skriver Jerusalem Post. (27.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart