Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PC-styrt ubemannet helikopter

Israel er en av verdens ledende produsenter av droner, ubemannede fly. Nå har israelere tatt et nytt skritt på dette feltet: En israelsk bedrift presenterer et ubemannet helikopter.

Israel er en av verdens ledende produsenter av droner, ubemannede fly. Nå har israelere tatt et nytt skritt på dette feltet: En israelsk bedrift presenterer et ubemannet helikopter. Så vidt man vet, har ingen tidligere klart å løse problemene med stabilitet i slike fly. Dette helikopteret er i liten størrelse (men teknikken kan også brukes på helikoptre i full størrelse). Det kan bære en vekt på opptil 18 kg. Det har en rekkevidde på opptil 10 km, og kan fly i noen hundre meters høyde i over en time. Det tåler vinder på opptil 20 kno.

Det ubemannede helikopteret skal kunne brukes av folk som ikke har trening som piloter, fordi veldig mye er automatisk styrt. Bakkestasjonen er en vanlig PC. Man kan programmere flukten på forhånd. Men programmet kan overstyres undervei.

Det ubemannede helikopteret skal kunne brukes av politiet, av militæret, til å inspirere høyspentledninger, til å overvåke skogbranner og mye annet. Det er tale om å skaffe bilder av situasjonen på bakke.

Prisen ventes å bli 8-900.000 kroner. Kilde: En artikkel av Arieh O’Sullivan i Jerusalem Post 8. august 200.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart