Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Esti Ginzburg er Israels nye filmstjerne

Ikke alle modeller må gjennomføre førstegangstjenesten samtidig som de spiller inn sin første film. Det måtte Esti Ginzburg.
Esti Ginzburg bor i Tel Aviv. Dette bildet ble tatt i oktober 2007. (Foto: Michal Bar)

 

6. august fikk Israel en ny filmstjerne. Da hadde den amerikanske filmen «Twelve» premiere på amerikanske kinoer. Filmen har ennå ikke kommet til Norge. I filmen spiller israeleren Esti Ginzburg rollen som Sara Ludlow. Den handler om livet til rike, bortskjemte tenåringer fra New York. Sara er en vakker og populær jente som er opptatt med å planlegge sin 18-årsdag.

Den nye Bond-piken?
Skal vi tro Twelve-regissør Joel Schumacher så mangler det ikke på skuespillerferdigheter hos Ginzburg, som før har livnært seg som modell.

– Etter at hun har tatt noen skuespillerleksjoner skal du se at hun kommer langt i livet. Jeg synes hun skal bli den nye Bond-piken. Hun ville spilt den rollen helt fantastisk, mener Schumacher.

– Hun er så vakker
I et intervju med Yedioth Aharonoth forklarer Schumacher hvordan han fikk tak i Ginzburg til rollen som Sara.

– En direktør fra New York fortalte meg om en ung modell som bor i Israel, som ikke har mye skuespillererfaring, men likevel virker veldig interessant. Jeg satte opp et møte med Esti, og med en gang hun kom inn i rommet ble jeg fanget av hennes skjønnhet. Gud, hun er så vakker. Jeg tenkte hun ville passe til rollen som Sara, sier Schumacher.

Militæret «en plikt»
Den unge skuespillerinnen ble født i Tel Aviv i 1990. Allerede som fjortenåring signerte hun en kontrakt med modellbyrået Elite Models og var i 2006 på forsiden av det franske Elle-magasinet.

I motsetning til sin enda mer kjente israelske modellkollega Bar Rafaeli, skulket ikke Ginzburg unna militærtjenesten. Hun har så tro på førstegangstjenesten at hun hadde som jobb i militæret å forklare nyrekrutter viktigheten av å tjene landet sitt.

– For å kunne hjelpe og bidra, for å kunne være en del av staten, er førstegangstjenesten en plikt, ikke et valg. Det finnes mange ting jeg ikke har lyst til, men som jeg gjør fordi jeg må. Militærtjenesten er en slik ting som jeg tror på, verdiene jeg ble oppdratt til, forklarer Ginzburg.

Ikke kampsoldat
Førstegangstjenesten hennes har foregått samtidig som hun holdt på med innspillingen av «Twelve». Schumacher forteller at Ginzburg sendte bilder til ham fra militæret.

– Jeg var litt bekymret for henne og redd hun hadde havnet i fronten. Jeg sluttet ikke å plage henne med det og ringte henne i Israel. Jeg roet meg ikke ned før jeg fant ut at hun ikke er kampsoldat, sier Hollywood-regissøren.

Det er ennå ikke kjent når Twelve har premiere i Norge, men ifølge filmweb.no vil det skje i løpet av 2010.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart