Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

David Horovitz lanserer The Times of Israel

Tidligere sjefsredaktør i Jerusalem Post lanserte i forrige uke en ny israelsk nettavis. - Vi tar sikte på å komme med innhold som er friskt, fascinerende og underholdende, sier David Horovitz.

The Times of Israel går inn i markedet av engelsk-språklige israelske nettaviser, hvor de konkurrer med veletablerte nettsteder som Jerusalem Post, Ha’aretz, Yedioth Aharonoth og Israel Hayom. The Times of Israel ønsker å gi en bred dekning av utviklingen i Israel, Midtøsten og den jødiske verden.

Det er en erfaren journalist som står i bresjen for The Times of Israel. David Horovitz har arbeidet for Jerusalem Post fra 1983 til 1990, og gikk deretter til The Jerusalem Report hvor han etterhvert ble redaktør. I 2004 vendte Horovitz tilbake til Jerusalem Post som sjefsredaktør. Han gikk av i 2011. Horovits har også skrevet flere bøker og vunnet to priser for sin journalistikk.

I den nye redaksjonen finnes flere av Israels ledende engelskspråklige journalister. The Times of Israel har også hentet inn mange ulike bidragsytere som skal levere innhold fast eller sporadisk. Nettavisen er delt inn i flere underkategorier: Israel & The Region, Jewish Times, Inside Israel, Start-Up Israel, Ops & Blogs og The Jewish Planet.

Her kan du lese sjefsredaktørens egen oppstartshilsen.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart