Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

David Horovitz lanserer The Times of Israel

Tidligere sjefsredaktør i Jerusalem Post lanserte i forrige uke en ny israelsk nettavis. - Vi tar sikte på å komme med innhold som er friskt, fascinerende og underholdende, sier David Horovitz.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

The Times of Israel går inn i markedet av engelsk-språklige israelske nettaviser, hvor de konkurrer med veletablerte nettsteder som Jerusalem Post, Ha’aretz, Yedioth Aharonoth og Israel Hayom. The Times of Israel ønsker å gi en bred dekning av utviklingen i Israel, Midtøsten og den jødiske verden.

Det er en erfaren journalist som står i bresjen for The Times of Israel. David Horovitz har arbeidet for Jerusalem Post fra 1983 til 1990, og gikk deretter til The Jerusalem Report hvor han etterhvert ble redaktør. I 2004 vendte Horovitz tilbake til Jerusalem Post som sjefsredaktør. Han gikk av i 2011. Horovits har også skrevet flere bøker og vunnet to priser for sin journalistikk.

I den nye redaksjonen finnes flere av Israels ledende engelskspråklige journalister. The Times of Israel har også hentet inn mange ulike bidragsytere som skal levere innhold fast eller sporadisk. Nettavisen er delt inn i flere underkategorier: Israel & The Region, Jewish Times, Inside Israel, Start-Up Israel, Ops & Blogs og The Jewish Planet.

Her kan du lese sjefsredaktørens egen oppstartshilsen.

 

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart