Israelsk kjærlighetsserie til USA

Den israelske reality-serien «Shalosh» («Tre») har blitt kjøpt av CBS Entertainment. «Shalosh» handler om tre kvinner i forskjellig alder som alle leter etter kjærligheten.

Den engelskspråklige versjon av serien vil bli produsert i samarbeid mellom Magical Elves og Harry Potter-regissør, Chris Colombus. Serien kommer også til å bli kalt «Three» («Tre») i USA.

 

«Shalosh:» Tre kvinner søker kjærlighet

«Shalosh» gir et nært innblikk i søken etter kjærlighet blant tre kvinner som aldri før har møtt hverandre. De tre blir hverandres støttespillere og medhjelpere for å finne den riktige mannen for hver av dem. Til forskjell fra andre reality-serier utvikler kvinnene som deltar i «Shalosh» vennskap og gir hverandre støtte under prosessen der de går på dater og tar avgjørelser om hvilken mann de skal satse på.

I Israel har «Shalosh» hatt veldig gode seertall med mer enn 700.000 seere per episode og over 2,6 millioner i løpet av serien. Ved seriens siste episode, der de tre kvinnene bestemte seg for hva de skulle gjøre i kjærlighetslivene sine, fulgte cirka en million israelere med på tv-skjermen. Seriens Facebook-side har 24000 ”likes”.

 

Nært forhold til Israel gav ny serie i USA

De aller fleste tv-serier som blir solgt fra ett land til et annet, blir fremforhandlet og kjøpt via agenter. Variety-magasinet forteller at med «Shalosh» var dette ikke tilfellet. Nina Tassler som er programsjef hos CBS var nemlig på besøk i Israel. Hun møtte Keshets direktør under oppholdet og ble med en gang begeistret for «Shalosh».

Tassler er et meget aktivt medlem av den jødiske føderasjonen i Los Angeles. Hun reiser til Israel jevnlig for å støtte organisasjonens undervisning om israelsk tv og film, der studenter får tilgang til personer høyt oppe i bransjen og blir undervist av dem. I løpet av de mange årene hun har gjort dette arbeidet har hun tilegnet seg tilgang til den israelske tv-verdenen og kontakt med programsjefer i israelsk tv.

 

«Homeland» basert på israelsk serie

Dette er den sjette tv-serien fra Keshet som blir kjøpt av amerikansk fjernsyn. «Hatufim» («Kidnappet») er kanskje den som er mest kjent. I USA ble denne serien nemlig kalt «Homeland» og den vant nylig en Golden Globe for beste fjernsynsserie. «Homeland» kan i Norge sees på TV2.

  • Dersom du skulle ha lyst og mulighet, kan du søke om å bli deltaker i reality-serien 3 her.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart