Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Illustrasjon: Michael Loadenthal
Illustrasjon: Michael Loadenthal

Rekrutt i grensepolitiet knivstukket nær Karmiel

Kadetten ble knivstukket i magen og er nå på sykehuset med middels skader. Motivet for angrepet er kriminelt, forteller IDF.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

En rekrutt i grensepolitiet som hadde blitt knivstukket i magen, ble funnet i en bil ved Tefen-krysset, nær Karmiel i nordlige Israel torsdag. Et nødredningslag ankom stedet og behandlet soldaten, før de tok ham til Nahariya sykehus. IDF forteller at motivet for angrepet var kriminelt, skriver Yedioth Aharonoth.

De første rapportene indikerer at han ble angrepet etter at å ha gått inn i en oliventtrelund, like ved et haikested, der han hadde ventet sammen med en venn, på å få sitte på med noen, forteller Times of Israel. Magen David Adom ble underrettet om knivstikkingen 16:10.

Rekrutten var ved bevissthet og iført uniform da det medisinske personellet kom til stedet. Politiet lette etter gjerningsmannen i nærområdet. De arresterte et par timer senere to 16 år gamle gutter fra en nærliggende landsby.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart