Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Rekrutt i grensepolitiet knivstukket nær Karmiel

Illustrasjon: Michael Loadenthal
Illustrasjon: Michael Loadenthal
Kadetten ble knivstukket i magen og er nå på sykehuset med middels skader. Motivet for angrepet er kriminelt, forteller IDF.

En rekrutt i grensepolitiet som hadde blitt knivstukket i magen, ble funnet i en bil ved Tefen-krysset, nær Karmiel i nordlige Israel torsdag. Et nødredningslag ankom stedet og behandlet soldaten, før de tok ham til Nahariya sykehus. IDF forteller at motivet for angrepet var kriminelt, skriver Yedioth Aharonoth.

De første rapportene indikerer at han ble angrepet etter at å ha gått inn i en oliventtrelund, like ved et haikested, der han hadde ventet sammen med en venn, på å få sitte på med noen, forteller Times of Israel. Magen David Adom ble underrettet om knivstikkingen 16:10.

Rekrutten var ved bevissthet og iført uniform da det medisinske personellet kom til stedet. Politiet lette etter gjerningsmannen i nærområdet. De arresterte et par timer senere to 16 år gamle gutter fra en nærliggende landsby.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart