Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nå har Scientologi-kirken kommet til Israel

Scientologi-kirkens hovedkvarter i Tel Aviv. (Foto: Scientology Media)
Scientologi-kirkens hovedkvarter i Tel Aviv. (Foto: Scientology Media)
Sciontologi-kirken har åpnet et nytt senter i Tel Aviv. - Dette viser at Tel Aviv er en av de mest pluralistiske byene i Midtøsten, sier en talsmann for ordføreren.

I Norge har det vært en rekke oppslag som har satt scientologene i et dårlig lys. Blant annet tidligere stortingsrepresentant for SV, Olav Gunnar Ballo, hevder hans datter Kaja tok selvmord som følge av personlighetstester hun tok hos Scientologi-kirken. De blir også regelrett beskyldt for å «hjernevaske» sine medlemmer verden over.

I bydelen Jaffa i Tel Aviv har kirkesamfunnet åpnet et nytt hovedkvarter, uten at deres dårlige rykte har ført til noen komplikasjoner foreløpig.

– Som enhver ny religion er folk fulle av fordommer og tvil. Men vi bruker simpelthen logikk for å finne ut av livet selv og blir bedt om å stille spørsmål ved og debattere alt, forklarer talsmann for senteret, Sefi Fischler.

Ordførerens kontor i Tel Aviv mener kirkesamfunnets beslutning om å opprette senteret, er et vitnesbyrd om den religiøse toleransen i Israel.

– Bare innenfor noen få kvartaler finner du mange synagoger, flere moskeer og kirker – 4.000 år med abrahamittisk-monoteistiske religioner som uttrykker seg selv. Scientologi-senteret viser simpelthen at Tel Aviv er en av de mest pluralistiske byene i Midtøsten, sier talsmann Eytan Schwartz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart