Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Foto: Skjermdump fra sikkerhetsvideoen til Bank Hapoalim-filial i Be'ersheba, ynetnews.com.
Foto: Skjermdump fra sikkerhetsvideoen til Bank Hapoalim-filial i Be'ersheba, ynetnews.com.

Politiet offentliggjorde sikkerhetsvideo fra Be’ersheba-drap

Videoklippet som israelsk politi har offentliggjort fra Bank Hapoalims sikkerhetskameraer fra mandagen, viser Itamar Alon i det han avfyrer skudd mot et team med vakter.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israel har vært i sorg etter at den tidligere grensesoldaten Itamar Alon skjøt og drepte fire personer på en lokal bankfilial i Be’ersheba mandag. Skyteangrepet endte da han tok livet av seg selv. Alon hadde tidligere vært i politiets søkelys som en potensielt farlig mann, da de forsøkte å ta fra ham håndvåpenet for få år siden.

Israelsk politi har nå offentliggjort videobildene fra Bank Hapoalims sikkerhetskameraer. Bortsett fra at bildene av selve drapene er fjernet, ser vi Alon bære våpen rett etter at han har drept to bankansatte og to bankkunder. Han avfyrer etter hvert skudd mot en gruppe sikkerhetsvakter, som tilkaller politiet. Bildene viser også politiet i det de hjelper ut gisseloffer Miriam Cohen, etter at drapsmannen har tatt livet av seg selv.

– Bildene gir meg gåsehud. De gjør smertene hardere å bære. Det tar meg med tilbake til scenene med alle [de døde] kroppene og hva som skjedde mens jeg var fanget. Jeg ønsket å glemme denne dagen, men det blir tøft nå, forteller hun til Yedioth Aharonoth.

Itamar Alon skyldte banken i underkant av 10.000 kroner, men var innom tidligere på dagen for å få utvidet kredittgrensen. Men banken nektet å innvilge dette, så han valgte å komme tilbake senere og hevne avslaget.

Se videoinnslaget her (trykk F5 dersom du har problemer med å få vist klippet):

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart