Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Politiet offentliggjorde sikkerhetsvideo fra Be’ersheba-drap

Foto: Skjermdump fra sikkerhetsvideoen til Bank Hapoalim-filial i Be'ersheba, ynetnews.com.
Foto: Skjermdump fra sikkerhetsvideoen til Bank Hapoalim-filial i Be'ersheba, ynetnews.com.
Videoklippet som israelsk politi har offentliggjort fra Bank Hapoalims sikkerhetskameraer fra mandagen, viser Itamar Alon i det han avfyrer skudd mot et team med vakter.

Israel har vært i sorg etter at den tidligere grensesoldaten Itamar Alon skjøt og drepte fire personer på en lokal bankfilial i Be’ersheba mandag. Skyteangrepet endte da han tok livet av seg selv. Alon hadde tidligere vært i politiets søkelys som en potensielt farlig mann, da de forsøkte å ta fra ham håndvåpenet for få år siden.

Israelsk politi har nå offentliggjort videobildene fra Bank Hapoalims sikkerhetskameraer. Bortsett fra at bildene av selve drapene er fjernet, ser vi Alon bære våpen rett etter at han har drept to bankansatte og to bankkunder. Han avfyrer etter hvert skudd mot en gruppe sikkerhetsvakter, som tilkaller politiet. Bildene viser også politiet i det de hjelper ut gisseloffer Miriam Cohen, etter at drapsmannen har tatt livet av seg selv.

– Bildene gir meg gåsehud. De gjør smertene hardere å bære. Det tar meg med tilbake til scenene med alle [de døde] kroppene og hva som skjedde mens jeg var fanget. Jeg ønsket å glemme denne dagen, men det blir tøft nå, forteller hun til Yedioth Aharonoth.

Itamar Alon skyldte banken i underkant av 10.000 kroner, men var innom tidligere på dagen for å få utvidet kredittgrensen. Men banken nektet å innvilge dette, så han valgte å komme tilbake senere og hevne avslaget.

Se videoinnslaget her (trykk F5 dersom du har problemer med å få vist klippet):


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart