Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nødhjelp fra Israel etter massakren i Kenya

Skjermdump fra Jerusalem Post.
Skjermdump fra Jerusalem Post.
Israelsk hjelpeorganisasjon vil bidra med krisehåndtering i Kenya i etterkant av den grusomme massakren der islamister drepte 148 personer.

Den islamistiske terrorgruppen al-Shabab fra Somalia angrep forrige torsdag Garissa universitet nordøst i Kenya. De forsøkte målrettet å drepe de kristne og la muslimene ved studiestedet gå fri, og de skal etter oppdaterte tall ha drept 148 kristne studenter og såret 79.

I etterkant av den grusomme massakren har den israelske hjelpeorganisasjonen IsraAID tilbudt seg å bidra til krisehåndteringen, skriver Jerusalem Post. IsraAID er i møter med kenyanske myndigheter, Kenyas Røde Kors og FN-representanter for å utvikle en plan for håndteringen av krisen og sorgen i etterkant av den enorme tragedien.

– Vi baserer planen på den israelske modellen. IsraAIDs fokus vil være på post-traumatisk behandling for å hjelpe det berørte lokalsamfunnet til å takle sorgen, sier direktør Sachar Zahavi.

De ønsker også å satse på å utruste kenyansk offentlig helsepersonell med spesialkompetanse til å hjelpe pårørende etter terrorofre å håndtere traumene. IsraAID ønsker å utplassere et eget israelsk team i Kenya til denne oppgaven, i tillegg til mannskapene de allerede har i landet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart