Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ingen blir mobbet og trakassert mer på nettet

Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)
Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)
Aner du hvor mye Bar Refaeli blir hetset?

Modellen, skuespilleren og artisten Bar Refaeli er den israelske kvinnen som soleklart får mest verbale angrep rettet mot seg i sosiale medier. Bare i løpet av år 2016 ble Refaeli nevnt 19.000 ganger i kvinnehatende sammenheng. Det tilsvarer mer enn 50 ganger i døgnet. Av 63.000 referanser til modellen inneholdt 41 prosent obskøniteter, trakassering eller oppfordring til vold. Av disse var 14.000 publisert på Refaelis egen Facebook-side, skriver Ha’aretz.

Tallene kommer fram i en rapport fra Berl Katznelson Foundation’s Hate Report, utarbeidet i samarbeidet med Vigo Social Intelligence, en selskap som måler aktivitet på internett.

Kultur- og sportsminister Miri Regev blir regnet som en av de mest aktive politikerne på sosiale medier. Hun er nevnt 150.000 ganger i 2016. 31.000 av disse inkluderte «voldelige kommentarer». Det mest vanlige var «uhyre» (3.000 ganger) og «hore» (400 ganger).

For Tamar Zandberg, Knesset-politiker fra det venstreorienterte Meretz-partiet og sangeren Eden Ben Zaken er det registrert 6000 verbale angrep i sosiale medier. Justisminister Ayelet Shaked fra det høyreorienterte partiet Bayit Yehudi og journalisten Ilana Dayan har fått 5000.

Undersøkelsen ble laget i anledning kvinnedagen 8. mars, og hensikten er å sette fokus på kvinnehatende aktivitet i sosiale medier.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart