Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En ultraortodoks kvinne fra Jerusalem fødte nylig sitt 20. barn. (Illustrasjonsfoto: Will Murphy/Flickr)
En ultraortodoks kvinne fra Jerusalem fødte nylig sitt 20. barn. (Illustrasjonsfoto: Will Murphy/Flickr)

Jerusalem-kvinne fødte sitt 20. barn

Den ultraortodokse bestemoren (42) har vært gravid i 14 år av sitt liv.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En gravid kvinne som ankom Hadassah-sykehuset i Jerusalem for å føde denne uken overrasket de ansatte på sykehuset, da hun fortalte at den kommende fødselen var hennes tjuende barn, skriver Times of Israel.

Sykehuset opplyser i en uttalelse at den 42 år gamle ultraortodokse jødiske kvinnen kommer fra det jødiske nabolaget Mea Shearim i Jerusalem.

Jordmor Aliza Altmark pratet med den gravide kvinnen i forkant av fødselen for å forberede henne på hva som ventet, da 42-åringen avslørte at hun allerede hadde 19 barn – inkludert et par tvillinger – fra 18 tidligere fødsler.

Totalt har 20-barnsmoren vært gravid i 14 år av sitt liv. Noen av de eldste barna har giftet seg og fått sine egne barn, så nå er hun bestemor også.

Altmark forteller i uttalelsen fra sykehuset at kvinnen var rolig og avslappet og at fødselen tok et par timer, som var lenger enn hennes tidligere fødsler.

– Hun var like spent for hver fødsel, for hvert barn, også for nummer 19 og 20. Det ga også meg en god følelse. Hun har svigersønner og svigerdøtre og selvfølgelig får hun masse hjelp hjemme, forteller jordmoren.

Sykehuset opplyser om at barn nummer 20 ble en sunn og frisk gutt.

Det er ikke kjent hva som er rekorden i antallet fødsler i Israel, men ifølge Guinness rekordbok er en russisk tjenestepike på 1800-tallet den som har født flest barn. Hun fødte utrolige 69 barn. Gjennom 27 fødsler fødte hun tvillingpar 16 ganger, trillinger seks ganger og firlinger hele fire ganger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart