Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Store politistyrker deltok i den omfattende aksjonen mot det kriminelle miljøet. (Illustrasjonsfoto: Det israelske politiet)
Store politistyrker deltok i den omfattende aksjonen mot det kriminelle miljøet. (Illustrasjonsfoto: Det israelske politiet)

23 pågrepet i storstilt narkoaksjon

Mistenkt for å drive med ulovlig narkotika- og våpenhandel.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

I en storstilt narkoaksjon gikk politiet til aksjon i fire byer i det sørlige Israel tirsdag og pågrep 23 personer mistenkt for narkotika- og våpensmugling. Pågripelsene skjer etter at politiet har jobbet undercover i ett år. Politiet skal ha kjøpt narkotika og eksplosiver av de mistenkte, skriver Times of Israel.

Store politistyrker deltok i tirsdagens aksjon, som også fikk støtte fra en av grensepolitiets eliteenheter. I forbindelsene med ransakelsene av flere hus fant politiet store mengder narkotika, kontanter og ulovlige skytevåpen. Det ble også konfiskert sju luksusbiler i forbindelse med den storstilte aksjonen.

De mistenkte skal være bosatt i Netivot, Ramat Negev, Ashkelon og Ofakim.

– Vi vil fortsette å jobbe undercover, bruke teknologi og andre metoder for å stanse handelen med narkotika og ulovlige våpen, sier politiet i en uttalelse.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart