Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tysk passasjerfly kolliderte med israelsk passasjerfly

Skjermdump fra videoopptak av israelske luftfartsmyndigheter.
Skjermdump fra videoopptak av israelske luftfartsmyndigheter.
Ingen kom til skade, men store skader på flyhaler.

Artikkelen fortsetter under.
Shalom! Nettsiden miff.no har ingen betalingsmur og heller ingen eksterne annonser. Våre nyheter og bakgrunnsartikler er en gave til deg fra MIFFs medlemmer. Med deg på laget kan vi bli enda bedre. Medlemskap koster kun fra 4 kroner per uke. Takk for at du klikker her og fyller ut registreringsskjema nå. Hvis du er medlem fra før, gi en gave til Vipps 39881 eller med SMS i skjema under. Det betyr mye å ha deg med på laget nå når Israel blir 70 år og MIFF blir 40 år! Takk!

Et fly fra selskapet Germania kolliderte med et fly fra selskapet El Al på Ben Gurion onsdag morgen. Det tyske Boeing 737 flyet ble skjøvet ut fra gate til take off da det kjørte inn i halen til det israelske Boing 768 flyet. Skadene blir beregnet til millioner av kroner, og begge flymaskinene blir nok ute av drift i noen uker. Passasjerene måtte vente på alternative flymaskiner på Ben Gurion.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart