Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)
Den israelske modellen Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)

Får bot på 6,8 millioner kroner og samfunnstjeneste

Den israelske supermodellen Bar Refaeli har inngått en avtale med påtalemyndighetene etter skatteunndragelse.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

De siste årene har Bar Refaeli (34) og hennes mor Tzipi Refaeli blitt etterforsket for skatteunndragelser for perioden 2009-2012. Refaeli har hevdet at hun hovedsakelig bodde i utlandet i denne perioden, og har ikke rapportert inn inntekt, dyre gaver og kjendisrabatter som hun mottok. Refaelis argumenter er blitt avvist i flere runder i det israelske rettssystemet. Påtalemyndighetene har anklaget henne for å unndra flere titalls millioner kroner fra beskatning.

Nå har partene inngått en avtale hvor datter og mor betaler 6,8 millioner kroner hver i bot, i tillegg til 21,7 millioner kroner i forsinket skatt. Moren får 16 måneders fengsel og Refaeli får ni måneders samfunnstjeneste.

Avtalen vil bli presentert for distriktsdomstolen i Tel Aviv tirsdag, melder Times of Israel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart