Shira Hass, Doval'e Glickman og Michael Aloni er alle med videre i den tredje sesongen av Shtisel. (Foto: Pressefoto)

Shtisel endelig tilbake etter fire år

Nå er premieredatoen for sesong 3 på Netflix klar.

Den populære israelske TV-serien Shtisel, som handler om en ultraortodoks familie i Jerusalem, i desember 2020 premiere av sesong tre på den israelske TV-kanalen Yes, skriver Times of Israel. Nå er det klart at sesong tre blir tilgjengelig for norske og internasjonale seere den 25. mars. Det melder Netflix. Sesong 1 og 2 av den populære serien er også tilgjengelig på Netflix.

Shtisel sesong 3

Den nye sesongen fortsetter fire år etter at handlingen i sesong to ble avsluttet. Flere av skuespillerne i serien har siden Shtisel først ble publisert i 2013 fått betydelig større karrierer, som Emmy-nominerte Shira Hass. Likevel ønsket alle skuespillerne å returnere til en ny sesong, til tross for at budsjettet og lønningene er lavere enn de kunne fått i andre prosjekter.

Trailer Shtisel

Produsent Dikla Barkai sier hun hadde tro på at serien skulle bli populær i Israel, men hun hadde aldri sett for seg den store oppmerksomheten serien også har fått internasjonalt. Her er en trailer til sesong tre:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart