Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

En boligblokk raste sammen i byen Holon den 12. september. Heldigvis var alle beboerne evakuert. (Foto: Flash90)

I denne bygningen bodde 32 familier

Heldigvis ble de evakuert kort tid før bygningen kollapset.

For å lage flere slike artikler og drive MIFFs arbeid trenger vi 5 nye medlemmer denne uken. Klikk her

En bygning i Holon i det sentrale Israel kollapset søndag 12. september. Heldigvis kom ingen av de 32 familiene som bodde der til skade. Bygningen ble evakuert bare 30 timer før den raste sammen, skriver Times of Israel.

Dagen før, lørdag 11. september, skal beboerne i bygget ha hørt et smell. Etter smellet kom det sprekker i veggene og enkelte klarte ikke å åpne dørene til leilighetene sine. Redningsmannskaper kom til stedet og konkluderte i samråd med ingeniører at bygget måtte evakueres øyeblikkelig. Litt over et døgn senere raste det sammen av seg selv.

Flere av beboerne hadde bygningskollapsen i Miami i USA friskt i minnet, hvor 98 personer omkom. Mange av dem tilhørte det jødiske miljøet i Miami. Selv om ingen døde i bygningsraset i Holon, var det mange som mistet alt de eide. Beboerne rakk ikke å få med seg noen eiendeler da de ble evakuert.

– Jeg sitter igjen med ingenting. Heldigvis er jeg i live, men hele livet var i dette hjemmet. Alle bildene av barna mine. Jeg får aldri dem tilbake, sier tobarnsmoren Moran Konfino, en av mange som mistet alt de eide i raset.

Etter bygningskollapsen skal ingeniører undersøke nærliggende bygg for skader. En nabobygning ble delvis skadet og er foreløpig evakuert.

Denne videoen viser øyeblikket når boligblokken raser sammen:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart