Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

I denne bygningen bodde 32 familier

En boligblokk raste sammen i byen Holon den 12. september. Heldigvis var alle beboerne evakuert. (Foto: Flash90)
Heldigvis ble de evakuert kort tid før bygningen kollapset.

En bygning i Holon i det sentrale Israel kollapset søndag 12. september. Heldigvis kom ingen av de 32 familiene som bodde der til skade. Bygningen ble evakuert bare 30 timer før den raste sammen, skriver Times of Israel.

Dagen før, lørdag 11. september, skal beboerne i bygget ha hørt et smell. Etter smellet kom det sprekker i veggene og enkelte klarte ikke å åpne dørene til leilighetene sine. Redningsmannskaper kom til stedet og konkluderte i samråd med ingeniører at bygget måtte evakueres øyeblikkelig. Litt over et døgn senere raste det sammen av seg selv.

Flere av beboerne hadde bygningskollapsen i Miami i USA friskt i minnet, hvor 98 personer omkom. Mange av dem tilhørte det jødiske miljøet i Miami. Selv om ingen døde i bygningsraset i Holon, var det mange som mistet alt de eide. Beboerne rakk ikke å få med seg noen eiendeler da de ble evakuert.

– Jeg sitter igjen med ingenting. Heldigvis er jeg i live, men hele livet var i dette hjemmet. Alle bildene av barna mine. Jeg får aldri dem tilbake, sier tobarnsmoren Moran Konfino, en av mange som mistet alt de eide i raset.

Etter bygningskollapsen skal ingeniører undersøke nærliggende bygg for skader. En nabobygning ble delvis skadet og er foreløpig evakuert.

Denne videoen viser øyeblikket når boligblokken raser sammen:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart