Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Politiet på stedet hvor en motorsyklist ble drept etter å ha kollidert med en bil utenfor Jerusalem. I 2021 var det en økning i dødsulykker med motorsykkel på hele 43% sammenlignet med årene før. (Foto: Nati Shohat/Flash90)

Mange israelere ble drept i trafikken i 2021

Fjoråret ble det dødeligste i trafikken siden 2017. Mange av ulykkene involverte motorsykler.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

361 personer døde i trafikken i Israel i 2021, som gjorde at fjoråret ble det dødeligste året i trafikken siden 2017, ifølge tall fra Transportdepartementet.

Tallene viser også at 33% av dem som ble drept i trafikken satt i en bil, 23% satt på tohjulede kjøretøy, 26% var fotgjengere, 8% brukte sykkel eller elektrisk sparkesykkel, mens de resterende 10% av de drepte enten satt i lastebil, buss, drosje eller døde under andre omstendigheter.

Hele 78% av de trafikkdrepte var menn, skriver Israel Hayom.

Det har vært en kraftig økning i antallet dødsulykker på motorsykler, med en økning på 43% sammenlignet med 2018 til 2020. 35% av dødsulykkene på motorsykler skjedde uten at andre kjøretøy var involvert i ulykken.

Det har også vært en kraftig økning i antallet drepte blant personer som nylig har fått førerkort. 56 nye sjåfører ble drept i 2021, en økning på 42% sammenlignet med gjennomsnittet fra årene 2018 til 2020.

Den dødeligste måneden i trafikken i fjor var april, med 47 drepte. Det skjer flest ulykker på fredager, mellom klokken 16 og 17, viser statistikken.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart