Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mange israelere ble drept i trafikken i 2021

Politiet på stedet hvor en motorsyklist ble drept etter å ha kollidert med en bil utenfor Jerusalem. I 2021 var det en økning i dødsulykker med motorsykkel på hele 43% sammenlignet med årene før. (Foto: Nati Shohat/Flash90)
Fjoråret ble det dødeligste i trafikken siden 2017. Mange av ulykkene involverte motorsykler.

361 personer døde i trafikken i Israel i 2021, som gjorde at fjoråret ble det dødeligste året i trafikken siden 2017, ifølge tall fra Transportdepartementet.

Tallene viser også at 33% av dem som ble drept i trafikken satt i en bil, 23% satt på tohjulede kjøretøy, 26% var fotgjengere, 8% brukte sykkel eller elektrisk sparkesykkel, mens de resterende 10% av de drepte enten satt i lastebil, buss, drosje eller døde under andre omstendigheter.

Hele 78% av de trafikkdrepte var menn, skriver Israel Hayom.

Det har vært en kraftig økning i antallet dødsulykker på motorsykler, med en økning på 43% sammenlignet med 2018 til 2020. 35% av dødsulykkene på motorsykler skjedde uten at andre kjøretøy var involvert i ulykken.

Det har også vært en kraftig økning i antallet drepte blant personer som nylig har fått førerkort. 56 nye sjåfører ble drept i 2021, en økning på 42% sammenlignet med gjennomsnittet fra årene 2018 til 2020.

Den dødeligste måneden i trafikken i fjor var april, med 47 drepte. Det skjer flest ulykker på fredager, mellom klokken 16 og 17, viser statistikken.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart