Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

De eneggede tvillingene Avital og Yael fødte hver sin sønn med få timers mellomrom. (Foto: Shaare Zedek Medical Center)

Tvillinger fikk barn på samme dag

De eneggede tvillingene Yael og Avital fødte hver sin gutt med få timers mellom. Nå har begge tvillingene født to gutter og to jenter hver.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Shaare Zedek Medical Center i Jerusalem melder om en utrolig historie. De eneggede tvillingene Yael og Avital, som ble født med få minutters mellomrom for 31 år siden, fødte mandag 6. juni hver sin sønn med bare noen timers mellomrom, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth.

Ifølge en pressemelding fra sykehuset er dette også søstrenes fjerde barn hver. Begge hadde fra før født to jenter og en gutt. Personalet på sykehuset sørget for at tvillingsøstrene fikk dele rom etter fødselen.

– Etter flere timer i fødestuen fødte jeg en frisk gutt. Helsepersonellet gjorde alt de kunne for at jeg skulle få det så enkelt som mulig. Etter fødselen sørget de for å flytte meg sammen med min søster og det var så gøy å være i samme rom med våre to nyfødte, sier Avital og legger til:

– En fødsel er en spesiell og spennende begivenhet og jeg er glad for å kunne dele det med en god venn som også er min søster, sier hun.

Shaare Zedek sier en lignende hendelse fant sted også i 1997.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart