Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tok imot fire sett med tvillinger på under 24 timer

Fire kvinner fødte tvillinger på under 24 timer på samme sykehus. Her er kvinnene og alle åtte nyfødte. (Foto: Meir-sykehuset)
Fire kvinner fødte tvillinger på samme sykehus.

På 24 timer fødte fire kvinner barn på Meir-sykehuset i Kfar Saba i det sentrale Israel. Det er kanskje ikke så veldig oppsiktsvekkende i seg selv, men denne historien har en tvist: Alle de fire kvinnene fødte tvillinger.

Orit Ben Naim, Tova Levy, Shira Cohen og Rachel Zoertz fødte alle sine tvillinger på fødestua i løpet av den samme 24-timers perioden. Av de åtte friske babyene som ble født var syv av dem gutter og én jente.

Kvinnene skryter av behandlingen og støtten de fikk på sykehuset.

– Dette er fjerde gangen jeg føder på Meir og hver eneste fødsel har vært full av spenning og glede. Denne gangen ble vi velsignet med en fødsel og dobbel glede, sier Shira Cohen, som etter tvillingsfødselen er mor til åtte barn.

Professor Tal Biron Shantal, leder av kvinne- og fødeavdelingen på Meir, sier tvillingfødsler alltid er en spesiell opplevelse for helsepersonellet.

– Det er noe spesielt med tvillingfødsler, da de er litt mer kompliserte, med litt mer spenning og med forberedelser som krever unike ferdigheter. Men akkurat i det øyeblikket en mor omfavner to gråtende babyer fryder vi oss. Da er det dobbel glede og magi i rommet, sier hun.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart