Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelsk høyteknologi venter store problemer

Konkurransen med Østen skaper et stort strukturelt problem for Israels høyteknologiske industri. Enkle løsninger på problemet finnes ikke, hevder Ami Erel, administrerende direktør i Discount Investment onsdag. Erel talte under en pressekonferanse sammenkalt av Arbeidsgiverforeningen i Israel. I følge tall han la frem, blir 400.000 ingeniører ferdigutdannet hvert år i Kina, 400.000 i India og 200.000 i Øst-Europa. – Vi konkurrer med intelligente, grundige, disiplinerte og sultne mennesker. Etter min mening er grunnen til at industrivareeksporten bare økte med 4,5 prosent i 2005, mot 17 prosent vekst i 2004, konkurransen med den fjerne Østen, sa Erel, som påpeker prisforskjellen mellom israelske varer og varer i fra land som Kina og India. – Det finnes kinesiske firmaer som selger produkter som de til Cisco, til en tiendedel av prisen. Om vi ikke omorganiserer oss, vil vi ikke overleve, forklarer han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart