Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny iPhone kommer med israelsk teknologi?

uMooves teknologi i bruk. (Foto: uMoove, YouTube)
uMooves teknologi i bruk. (Foto: uMoove, YouTube)
Det verdensledende israelske selskapet uMoove, skal etter ryktene levere teknologi til de nye iPhone-telefonene til Apple.

Den siste iPhonen i rekken for Apple vil bli presentert en gang i høst, uten at selskapet foreløpig har offentliggjort noen dato. Men ryktene er for lengst begynt å spinne, om hva som blir introdusert av teknologi i den nye telefonen.

Et av ryktene går på at det israelske selskapet uMoove, som er ledende i verden på programvare som lar brukeren styre mobilene med ansikts- og øyenbevegelser, vil levere en integrert tjeneste. Denne type teknologi er allerede introdusert i de ferske Samsung Galaxy S4-enhetene, som altså kjører Android som sitt operativsystem. Apple vil ved lanseringen av sin nye telefon, sende ut sin siste og kraftige forbedring av operativsystemet iOS – kanskje med uMoove som lagspiller. Selskapet er verdensledende innenfor sitt felt, opplyser Times of Israel.

Det som gir ryktene litt ekstra troverdighet, er den intense konkurransen mellom Samsung og Apple. Gigantselskapene saksøker hverandre verden rundt for «patentbrudd», i et forsøk på å sikre seg forsprang i markedet. Dermed er det ikke helt ulogisk, dersom Apple ønsker å ta opp kampen mot Samsungs ansiktskontroll-system, ved å inngå en avtale med uMoove.

Se uMoove i aksjon her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5hkdu3xnzg[/youtube]


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart