uMooves teknologi i bruk. (Foto: uMoove, YouTube)
uMooves teknologi i bruk. (Foto: uMoove, YouTube)

Ny iPhone kommer med israelsk teknologi?

Det verdensledende israelske selskapet uMoove, skal etter ryktene levere teknologi til de nye iPhone-telefonene til Apple.

Den siste iPhonen i rekken for Apple vil bli presentert en gang i høst, uten at selskapet foreløpig har offentliggjort noen dato. Men ryktene er for lengst begynt å spinne, om hva som blir introdusert av teknologi i den nye telefonen.

Et av ryktene går på at det israelske selskapet uMoove, som er ledende i verden på programvare som lar brukeren styre mobilene med ansikts- og øyenbevegelser, vil levere en integrert tjeneste. Denne type teknologi er allerede introdusert i de ferske Samsung Galaxy S4-enhetene, som altså kjører Android som sitt operativsystem. Apple vil ved lanseringen av sin nye telefon, sende ut sin siste og kraftige forbedring av operativsystemet iOS – kanskje med uMoove som lagspiller. Selskapet er verdensledende innenfor sitt felt, opplyser Times of Israel.

Det som gir ryktene litt ekstra troverdighet, er den intense konkurransen mellom Samsung og Apple. Gigantselskapene saksøker hverandre verden rundt for «patentbrudd», i et forsøk på å sikre seg forsprang i markedet. Dermed er det ikke helt ulogisk, dersom Apple ønsker å ta opp kampen mot Samsungs ansiktskontroll-system, ved å inngå en avtale med uMoove.

Se uMoove i aksjon her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5hkdu3xnzg[/youtube]

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart