Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelske apper finner ledig parkeringsplass

Appen fra Anagog hjelper brukerne med å finne ledige parkeringsplasser. (Foto: Anagog.com)
Appen fra Anagog hjelper brukerne med å finne ledige parkeringsplasser. (Foto: Anagog.com)
Nyutviklede mobilapplikasjoner fra Israel viser deg hvor du skal kjøre for å finne ledige parkeringsplasser i byens gater.

Med disse teknologiske nyvinningene fra Israel skal man kunne slippe å bruke tid på å kjøre rundt i trafikkerte bygater og lete på måfå etter et ledig sted å sette fra seg bilen, ifølge en artikkel fra Reuters som er publisert blant annet i Ha’aretz.

Applikasjonene for mobiltelefoner skal kunne fortelle brukerne hvilke gater som allerede er fulle av parkerte biler, og i hvilke gater det finnes ledige plasser, for så å gi veibeskrivelse til nærmeste ledige plass.

En slik applikasjon er utviklet av selskapet Anagog i Tel Aviv, og baserer seg på innsamling av data i sanntid fra mobiltelefoner i området, såkalt crowdsourcing. Anagogs programvare skal være i stand til å tolke bevegelser slik at det registreres når noen er på vei inn i bilen for å kjøre bort, og brukerne kan bli varslet om at en parkeringsplass er i ferd med å bli ledig.

Et annet israelsk selskap som har utviklet app for leting etter parkeringsplasser, er ParkLife. De baserer programvaren på lagring av statistiske data som skal kunne dirigere brukerne til de stedene det er mest sannsynlig at en parkeringsplass er ledig akkurat da. Dersom det ikke er ledige plasser langs de nærmeste gatene, vil appen dirigere brukeren til nærmeste parkeringshus eller område.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart