Skjermdump fra en hacket nettside.
Skjermdump fra en hacket nettside.

Hackere truet Israel med ”elektronisk Holocaust”

Hackergruppen Anonymous har i dag rettet massive angrep mot israelske nettsteder, men uten å lykkes med å sette noen av de store offentlige portalene ut av spill.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Den anti-israelske hackergruppen Anonymous (som også kalles Anonghost) angriper jevnlig israelske nettsteder. De siste par årene har gruppen utpekt 7. april som en fast dato for massive hackerangrep mot israelske mål. Dagen i dag skulle ifølge hackergruppens forhåndsannonsering bli et ”elektronisk Holocaust”, men oppfyllelsen av dette har fortsatt hatt relativt beskjedent omfang tirsdag kveld, ifølge Ynetnews.com.

 

”Hacket av Anonghost”

Flere av myndighetenes nettsteder skal ha blitt forsøkt angrepet i løpet av dagen, deriblant nasjonalforsamlingen Knessets nettside, regjeringens nettside og utdanningsdepartementets nettside. Ingen av angrepene mot slike offentlige sider har nådd fram.

Noen titalls ikke-statlige nettsider har derimot blitt rammet av hackernes angrep. Det gjelder blant annet nettsider som tilhører flere israelske musikere, en utdanningsorganisasjon og fagforeningen for urologer. Nettstedene har blitt angrepet gjennom hele det inneværende døgnet. Cyberangrepene fortsetter utover kvelden tirsdag. Mange av de rammede nettstedene viser teksten ”Hacket av Anonghost” på forsiden.

Hackerne hevder i tillegg å ha tatt kontroll over en viss mengde israelske e-postadresser.

 

Sendte ut sms på arabisk

På ettermiddagen mottok mange israelske mobiltelefoner en sms med arabisk tekst som sa: ”Vi skal frigjøre de to hellige moskeene fra jødenes sønner.” Det antas at hackerne har tatt kontroll over en kommersiell sms-utsendelsestjeneste og sendt ut meldingen til hele firmaets database.

Anonghost/Anonymous har som uttalt mål å ”gjengjelde Israels behandling av palestinerne” ved å skape trøbbel og umake for israelske borgere, slik de hevder Israel gjør mot palestinerne.

– Vi vil utslette dere fra cyberspace i vårt elektroniske Holocaust, truet hackergruppen i en video som begynte å sirkulere på nettet for noen dager siden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart