Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF ødela terroristreir

Hørte du om at israelske bulldosere hadde tatt seg inn på palestinsk område og ødelagt hus og butikker i en flyktningeleir i går? Her er litt mer av sannheten: Bygningene som ble ødelagt ble brukt til å skyte fra, og de ble brukt som gjemmesteder for terrorister. Daglig har det blitt skutt mot IDF (Israel Defence Forces) fra bygningene. -Bare den siste uken har det kommet 270 håndgranater og dusinvis av mindre granater fra disse husene. I tillegg har fem bomber blitt satt ut av terroristene. Husene var for det meste provisoriske og fraflyttede, og væpnede palestinere oppholdt seg der. Tre israelere ble såret i kampene som oppstod under rivningen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart