Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

IDF ødela terroristreir

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Hørte du om at israelske bulldosere hadde tatt seg inn på palestinsk område og ødelagt hus og butikker i en flyktningeleir i går? Her er litt mer av sannheten: Bygningene som ble ødelagt ble brukt til å skyte fra, og de ble brukt som gjemmesteder for terrorister. Daglig har det blitt skutt mot IDF (Israel Defence Forces) fra bygningene. -Bare den siste uken har det kommet 270 håndgranater og dusinvis av mindre granater fra disse husene. I tillegg har fem bomber blitt satt ut av terroristene. Husene var for det meste provisoriske og fraflyttede, og væpnede palestinere oppholdt seg der. Tre israelere ble såret i kampene som oppstod under rivningen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart