IDF ødela terroristreir

Hørte du om at israelske bulldosere hadde tatt seg inn på palestinsk område og ødelagt hus og butikker i en flyktningeleir i går? Her er litt mer av sannheten: Bygningene som ble ødelagt ble brukt til å skyte fra, og de ble brukt som gjemmesteder for terrorister. Daglig har det blitt skutt mot IDF (Israel Defence Forces) fra bygningene. -Bare den siste uken har det kommet 270 håndgranater og dusinvis av mindre granater fra disse husene. I tillegg har fem bomber blitt satt ut av terroristene. Husene var for det meste provisoriske og fraflyttede, og væpnede palestinere oppholdt seg der. Tre israelere ble såret i kampene som oppstod under rivningen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart