Drept på vei mot målet

En selvmordsbomber og hans føringsoffiser fra Hamas, ble drept av raketter og maskingevær ild fra et israelsk helikopter torsdag. Hæren opplyser at selvmordsbomberen var på vei til å gjøre et massivt angrep i Sharon-området. Etter angrepet, på veien mellom Nablus og Anabta, tok spesialstyrker den skadde sjåføren under forhør.
Noen timer tidligere kidnappet israelske spesialstyrker en av de fremstående Hamas-aktivistene vest for Nablus. Denne operasjonen var den av en rekke suksessfulle angrep mot Hamas og Islamsk hellig krig, som har gjort et kraftig innhugg i terrororganisasjonenes infrastruktur.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart