Israelsk offiser drept

Reservekaptein Eyal Sela (39) ble skutt og drept av tre palestinske terrorister sør for Nablus tirsdag morgen. Angrepet ble etterfulgt av skuddveksling med israelske styrker, og de tre terroristene ble drept. For første gang gjennomførte palestinerne et angrep med deltakere fra tre forskjellige organisasjoner. Terroristene tilhørte Hamas, Fatah og Folkepartiet.
Sela og hans soldater var i en jeep da angrepet begynte. De beskyttet en bulldozer som arbeidet på veien. IDF benekter beskyldningene fra palestinske myndigheter om at de skal ha nektet en Røde Halvmåne-sykebil å komme til skadestedet. Arafats styre beskylder også de israelske soldatene for å først bare ha skadet de palestinske terroristene, for så å skyte dem til døde foran øynene til det palestinske medisinske personellet.
IDFs distriktkommandant i Samaria, oberst Yossi Adiri, sier han personlig fulgte den palestinske ambulansen til stedet.
– De så tre døde terrorister, og gikk tilbake og satte seg i ambulansen, sier Adiri.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart