Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestiner drept

Israelske soldater skjøt og drepte en palestinsk mann tidlig i morges ved byen Nablus på Vestbredden, ifølge en palestinsk sikkerhetskilde. Mannen var på vei med sin gravide kone til sykehus i Nablus, der hun skulle føde, da han ble skutt ved en veisperring i Hawware utenfor Nablus. Både kona og mannens far ble skadd i hendelsen.

Andre nyheter 25. februar
– Israelske stridsvogner begynte i natt å trekke seg tilbake fra bygningskomplekset der palestinernes leder Yasser Arafat er innesperret. Forflytningen er i tråd med den israelske regjeringens beslutning søndag. Arafat skal få lov å forlate hovedkvarteret sitt, der han har sittet omringet av stridsvogner siden desember, men han får ikke lov til å forlate Ramallah.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart