Palestiner drept

Israelske soldater skjøt og drepte en palestinsk mann tidlig i morges ved byen Nablus på Vestbredden, ifølge en palestinsk sikkerhetskilde. Mannen var på vei med sin gravide kone til sykehus i Nablus, der hun skulle føde, da han ble skutt ved en veisperring i Hawware utenfor Nablus. Både kona og mannens far ble skadd i hendelsen.

Andre nyheter 25. februar
– Israelske stridsvogner begynte i natt å trekke seg tilbake fra bygningskomplekset der palestinernes leder Yasser Arafat er innesperret. Forflytningen er i tråd med den israelske regjeringens beslutning søndag. Arafat skal få lov å forlate hovedkvarteret sitt, der han har sittet omringet av stridsvogner siden desember, men han får ikke lov til å forlate Ramallah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart